Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.artcentre.fi ja on laadittu / päivitetty 21.09.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Digipalvelun saavutettavuuden tila täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

EI SAAVUTETTAVA SISÄLTÖ

VERKKOSIVUSTO EI OLE VIELÄ KAIKILTA OSIN VAATIMUSTEN MUKAINEN

  • Hallittava: Liikkuvaa tekstiä ei voi pysäyttää.

    Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet

    Kuvan päällä vierivän tekstin yhteyteen ei ole mahdollista lisätä pysäytä-nappulaa.

SAAVUTETTAVUUSVAATIMUKSET JOTKA EIVÄT TÄYTY:

  • 2.2.2 Tauota, pysäytä, piilota

 

Kohtuuton rasite

Verkkonäyttelyt ja kansainväliset näyttelyt. Alt-tekstityksen teko mahdotonta, koska linkittyvät sivuille vanhojen nettisivujen kautta. Näiden sivujen muokkausoikeus ei ole enää meillä.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla: info(a)artcentre.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi. Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseenTämä verkkosivusto/sovellus on julkaistu: 18.12.2019

Saavutettavuusseloste on julkaistu: 21.9.2020