< Tästä linkistä pääset takaisin etusivulle

Teoslainaus

Kansainvälisestä lasten ja nuorten taiteen arkistosta voi lainata yksittäisiä teoksia esimerkiksi kouluihin, virastoihin ja julkisiin tiloihin. Tällä hetkellä teoksia on useissa kymmenissä eri paikoissa Hyvinkäällä ja muualla Suomessa. Lainaksi annetaan arkiston valmiiksi kehystettyjä teoksia. Niihin voi käydä tutustumassa ja valita itselleen sopivimmat ja mieleisimmät Lasten ja nuorten taidekeskuksessa arkiston aukioloaikoina, arkisin klo 9–15.

Näyttelylainaus

Kansainvälisessä lasten ja nuorten taiteen arkiston noin 110 000 teoksesta voi koota näytelyitä hyvin erilaisista teemoista ja lähtökohdista käsin. Näyttelyt voivat olla hyvin eri kokoisia, muutamasta teoksesta useiden kymmenien teosten kokonaisuuksiin. Arkiston sisällölliseen ja visuaaliseen runsauteen voi tutustua näiden sivujen verkkonäyttelyistä. Verkkonäyttelyihin pääsee tästä.

Teksti jatkuu kuvan jälkeen.

Tyhjä käytävä, jonka molemmin puolin korkeat laatikostot. Oikean puoleisen laatikoston etualaan nojaa kehystettyjä teoksia kahdessa pinossa. Oikean puoleisen pinon työt on niputettu yhteen kiristyskemulla.

Valmiit näyttelykokonaisuudet

Arkistosta on koottu valmiita näyttelykokonaisuuksia.  Tilaaja voi esittää toiveen näyttelyyn tulevien teosten määrästä. Kokonaisuudesta voi jättää osan pois tai lisätä teosten määrää.  Tästä linkistä pääset tällä hetkellä saatavilla oleviin näyttelykokonaisuuksiin.

Tilaajan toiveiden mukaiset näyttelyt

Arkistosta kootaan näyttelyitä myös tilaajan toiveiden mukaan. Tilaaja voi esitää toiveen näyttelyn teemasta ja teosten määrästä. Näyttelyn kokoaa Lasten ja nuorten taidekeskuksen henkilökunta tai tilaaja voi myös itse tulla kulttuuritalo Villa Arttuun kokoamaan näyttelyn. Teosvalinnat tehdään digiarkistosta.

Näyttelylainan ehdot ja kustannukset

Lasten ja nuorten taidekeskuksen henkilökunta kokoaa näyttelyt, vastaa teosten kehystämisestä ja pakkaamisesta sekä teoskylteistä ja näyttelytekstistä. Näyttelyiden kokoamisesta, kuljetuksista ja pystytyksestä aiheutuvista kustannuksista vastaa tilaaja. Tiedotukseen liittyvistä kuvista ja teksteistä sovitaan erikseen tilaajan kanssa. Tarkemmat näyttelylainaehdot löydät täältä.

Lisätietoja ja tilaukset

Arkistonhoitaja Anu Haikonen, puh. 050 467 8345, anu.haikonen(at)artcentre.fi